Dinamo Mircea Rednic Razvan Lucescu Liga 1

Dintre ei se alege antrenorul lui Dinamo! Cei doi oameni care trebuie sa o transforme in CAMPIOANA

Stoican are sanse mici sa continue in Stefan cel Mare din sezonul viitor. Dinu Gheorghe are alti doi favoriti pentru banca tehnica a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 10:31
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 10:32

Chiar daca a anuntat ca ia in calcul ramanerea lui Stoican la Dinamo, noul presedinte al clubului are alte planuri. Il va alege pe noul antrenor dintre Razvan Lucescu si Mircea Rednic, anunta Gazeta Sporturilor. Primul are contract in Grecia, la Skoda Xanthi, alaturi de care a ajuns pana in finala Cupei Greciei.

Daca va juca in Europa la anul, e greu de crezut ca Luce Jr. va renunta la contract pentru o revenire in Liga I. In schimb, Mircea Rednic devine liber de contract peste o luna si poate fi numit fara niciun impediment. 'Vama' are o relatie apropiata cu Rednic, pe care a incercat sa-l directioneze si catre Rapid in momentul in care negocia cu Valerii Moraru preluarea clubului, in iarna.

Daniel Isaila, considerat initial favorit sa vina la Dinamo, i-a transmis lui Dinu Gheorghe ca isi doreste sa mearga cu Romania la Euro, asa ca a fost scos definitiv de pe lista sefului 'cainilor'.

Modifică setările cookies