SURPRIZA facuta de dinamovisti in aceasta dimineata! "S-au bucurat mai mult cand au vazut mascota!" :)

SURPRIZA facuta de dinamovisti in aceasta dimineata! "S-au bucurat mai mult cand au vazut mascota!" :)

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Dinamovistii au mers in aceasta dimineata la o scoala din Bucuresti. Thicot, Elton, Rus, Tucudean si alti jucatori, alaturi de directorul Ionel Danciulescu. Fostul atacant al lui Dinamo a vorbit despre vizita la scoala, dar si despre ce se intampla la club.

"Noi o sa fim mereu alaturi de cei mici. Totul e magnific cand esti inconjurat de acesti copii minunati. Cand eram mic mi-ar fi placut sa pot sa ma intalnesc cu jucatorii pe care ii idolatrizam. Din ce am vazut eu, copii s-au bucurat mai mult cand au vazut mascota decat pe baieti. A fost o idee buna a celor de la marketing", a glumit Danciu.

El a vorbit si despre suspendarea pe care asteapa sa o primeasca Stoican, dupa meciul de la Ploiesti.

"Eu cred ca Stoican nu merita sa fie suspendat deloc. Sper sa il vedem cat mai repede pe banca. Chiar daca s-au luat masuri impotriva arbitrilor, noi am pierdut niste puncte", a comentat Danciulescu.

Dinamovistul este mare fan Manchester United si s-a bucurat pentru rezultatul de aseara.

"United s-au descurcat destul de bine, tinand cont ca s-au intalnit cu cea mai buna echipa din lume. Eu nu pot sa fiu Ferguson pentru ca eu nu sunt antrenor. Avem un atrenor foarte bun pe banca, care va ramane la echipa si va face lucruri bune", a mai spus Danciulescu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT