DinamoMania anunta: transferul lui Torje si Mansour la Dinamo este gata! Borcea neaga: "Nu ne-am inteles!"

TORJE SI MANSOUR VOR SEMNA DISEARA CU DINAMO?
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Ianuarie 2008, 15:22
Data actualizarii: Marti 15 Ianuarie 2008, 15:22

Siteul suporterilor dinamovisti anunta ca transferul jucatorilor Gabriel Torje si Gueye Mansour de la Poli Timisoara este gata. Chiar daca patronul timisorenilor a spus ca inca nu exista vreo certitudine legata de cei doi, se pare ca fotbalistii se afla deja in curtea lui Dinamo.

Contactat in urma cu cateva momente de DinamoMania, impresarul Cristea Opria a declarat: "E gata, cluburile s-au inteles in privinta lui Torje si Mansour. La noapte semnam contractul. Cei doi vor fi detinuti in coproprietate de Dinamo si Poli."

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, spune insa ca jucatorii Gabriel Torje si Gueye Mansour nu vor face deplasarea in cantonamentul din Cipru, pentru ca nu s-a ajuns la un acord cu Poli Timisoara pentru transferul lor.
"Todorovski (n.r. - jucatorul macedonean Blagoja Todorovski) si Gussev (n.r. - jucatorul estonian Vladislav Gussev) vor pleca in cantonamentul din Cipru, dar Torje si Mansour nu vor pleca, pentru ca nu ne-am inteles asupra transferului. Nu este nimic adevarat ca ne-am fi inteles", a spus Borcea.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies