VIDEO EXCLUSIV Dinamo va avea viață grea și cu echipele din Liga 2: ”O să aibă probleme”

Dinamo a pierdut primul meci din play-out, scor 1-3 cu rivala Rapid, și mai are opt meciuri la dispoziție pentr a se salva de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 14:12
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 14:26

Rapidistul Daniel Pancu nu crede că Dinamo mai poate evita locul de baraj și crede că, în cazul în care ”câinii” vor avea absenți în meciul cu o echipă din Liga 2, aceștia vor avea mari probleme.

„Dinamo clar va fi la baraj, dacă le mai lipsesc jucători cum le-au lipsit ieri... au lipsit Matei, Ivanovski, jucători care stăteau bine în echipă.  Dacă sunt în efectiv complet, pleacă favoriți cu o echipă din Liga 2. Dar dacă vor avea absenți și starea aia de spirit, o să aibă probleme. Eu îl văd capabil pe Uhrin, am o impresie foarte bună despre el”, a spus Daniel Pancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

  • Jucătorii de la Rapid

Dinamo a rămas pe locul 14 după primul meci din play-out, cu Rapid. ”Câinii” au doar nouă puncte și sunt la două puncte de Academica Clinceni, care este pe locul 15.

”Câinii” trebuie să ”țintească” locul 12, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare și de la baraj, ocupat de FCU Craiova, care are 18 puncte și care a început play-out-ul cu o remiză, 0-0 cu Chindia.

Următorul meci al lui Dinamo este pe teren propriu, pe 20 martie, în compania celor de la Sepsi.

Modifică setările cookies