Dinamo, transfer dupa modelul "Makinwa si Muzinga" :) Un fotbalist african care nu a mai jucat de anul trecut vine in Stefan cel Mare:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 08:50

	Dinamo, transfer dupa modelul "Makinwa si Muzinga" :) Un fotbalist african care nu a mai jucat de anul trecut vine in Stefan cel Mare:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Dinamo cauta neaparat sa se intareasca, dupa ce antrenorul Gigi Multescu s-a plans de faptul ca are un lot extrem de "subtire".

Patronul Negoita a ascultat doleantele antrenorului sau si a hotarat sa dea curs cererilor acestuia, Dinamo urmand sa semneze zilele acestea cu trei fotbalisti, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Pe langa Constantin Grecu, fotbalist in varsta de 25 de ani pus pe liber de Petrolul, "cainii" vor negocia si aducerea lui Justin Junior Mengolo, un atacant de 20 de ani care nu a mai jucat in luna decembrie a anului trecut.

Mengolo, ultima data la Etoile du Sahel, in Tunisia, a fost propus in urma cu cateva luni si la Petrolul, dar negocierile nu s-au concretizat.

Varful de 1.82 metri si 77 de kilograme a bifat ultima aparitie pentru Etoile du Sahel in urma cu 8 luni de zile, atunci cand prindea doar 14 minute intr-un meci din campionatul tunisian.

Alaturi de Mengolo, Dinamo va negocia si aducerea unui stoper, Fabien Tisson, un francez in varsta de 29 de ani.

Gigi Multescu urmeaza sa ii vada pe cei doi fotbalisti "la lucru" si sa decida daca acestia vor ramane la Dinamo, asa cum a facut si in cazurile unor jucatori precum Collins Fai sau Pape Ndaw.

14 meciuri a jucat Justin Junior Mengolo in tricoul tunisienilor de la Etoile, inscriind un singur gol.

250.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.de

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT