Dinamo si Rapid se bat pe Lucescu, Galatasaray e la un pas sa-l "fure"

Miercuri 26 Martie 2008, 10:36
LUCESCU, VARIANTA DE REZERVA LA GALATA

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mircea Lucescu ar putea reveni la Galatasaray Istanbul, cu care ar urma sa semneze un contract pe trei ani, in cazul in care noul presedinte al clubului, Adnan Polat, nu va obtine un angajament cu Marcello Lippi, sustine cotidianul Fotomac.

Potrivit sursei citate, Polat a discutat cu Lucescu si s-a inteles cu acesta inainte de a fi ales presedinte, insa apoi a vorbit si cu Lippi, cu care a ajuns la un acord de principiu.

"La finalul sezonului pleaca Feldkamp (n.r. - actualul antrenor al echipei Galatasaray, Karl Heinz Feldkamp), iar antrenor va veni Lippi sau Mircea Lucescu. Adnan Polat, care il pastreaza pe roman ca varianta B, a discutat cu Lippi, primul de pe lista lui, si a ajuns la un acord de principiu cu acesta", scrie Fotomac.

Jurnalul precizeaza ca in urmatoarele 15 zile, Adnan Polat se va intalni in Italia cu Lippi, caruia ii va oferi un contract de 3,5 milioane de euro pe sezon. Daca Lippi nu va accepta, atunci Galatasaray va opta pentru Lucescu.

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT