Dinamo se pregateste sa incaseze MILIOANELE: dupa Alexe, dorit in Premier League, inca un titular poate prinde un transfer! Anuntul facut de agentul jucatorului:

Autor: Sport.ro
Marti 02 Iulie 2013, 07:40

	Dinamo se pregateste sa incaseze MILIOANELE: dupa Alexe, dorit in Premier League, inca un titular poate prinde un transfer! Anuntul facut de agentul jucatorului:

►Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

Dinamo nu mai cauta doar sa supravietuiasca, asa cum a facut-o in ultimii doi ani, ci mai degraba sa renasca in sezonul viitor, cel putin asta spun oficialii echipei din Stefan cel Mare, care se lupta din greu in aceasta perioada sa intareasca echipa, in ciuda bugetului limitat pe care il au la dispozitie.

Fara banii necesari pentru a intari echipa pe toate posturile, cu jucatori peste nivelul celor chemati la trialuri de Gigi Multescu, dar si refuzati de mai multi fotbalisti din cauza plafonului salarial de aproximativ 5.000 de euro lunar, singura sansa a "cainilor" de a face rost de bani pare a fi vanzarea unor jucatori importanti, printre care Alexe, Balgradean sau Luchin.

Daca despre Marius Alexe, principala piesa de export a lui Dinamo, se stia deja ca vrea sa plece, acesta exprimandu-si in ultima perioada dorinta de a parasi echipa din Stefan cel Mare, pentru o noua provocare, urmatorul pe lista se pare ca este Srdjan Luchin, fundasul venit de la Timisoara

De altfel, potrivit impresarului internationalului roman, acesta ar avea deja cateva oferte importante pe masa, iar Dinamo se gandeste sa ii dea drumul.

"Avem ceva oferte pentru Luchin. Mai avem timp insa. Am discutat cu cei de la Dinamo si mi-au transmis ca sunt de acord cu o despartire in cazul unei oferte bune. E foarte greu sa aduci bani multi pentru un fundas. Luchin este insa un jucator bun, s-a pregatit bine si cred ca a crescut mult de cand a plecat de la Timisoara", a spus Cristea Opria la Digisport, fara sa precizeze insa si echipele care se intereseaza de serviciile fundasului nationalei Romaniei.

Pana sa perfecteze transferul lui Luchin, Dinamo il poate vinde primul tot pe Alexe, fotbalist pentru care Fulham se pare ca va inainta o oferta in urmatoarele zile.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT