Dinamo Europa League Flavius Stoican Liga 1

Dinamo, OUT din Europa League? Duru vrea sa retraga licenta pentru cupele europene! Cum a reactionat Stoican cand a aflat:

Viorel Duru a anuntat azi intr-o conferinta de presa ca vrea sa propuna retragerea licentei pentru Dinamo in Europa League! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 13:50
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 13:54

Cererea de intrare in insolventa o poate elimina pe Dinamo din Europa League! Stoican spune ca doar criteriul sportiv ar trebui sa primeze in acest caz, desi regulile sunt clare. 


"Ce pot sa comentez eu? Nu e o veste care sa ne bucure. Nu stiu daca e vorba de rautate, probabil ca sunt acte care il fac sa procedeze astfel. Nu este usor pentru noi, am fi bucurosi daca am juca in Europa League, pentru asta am muncit un an de zile, pentru asta ne dorim sa crestem. Dar daca asta e situatia nu dezarmam. Eu mi-as dori sa primeze criteriul sportiv, dar nu se fac lucrurile asa cum ne dorim. Important este sa primeze criterul sportiv, dar nici celelate lucruri nu sunt de neglijat", a declarat Stoican.

Antrenorul dinamovist a comentat si situatia clubului Rapid, care nu a primti licenta necesara pentru a participa in Liga I: "Nu este un lucru usor când o echipa nu ia licenta, când jucatorii muncesc zi de zi si isi pun mari sperante ca vor face lucruri frumoase. Aceasta licenta nu depinde de numarul unu in club, si ma refer la jucatori. E greu, dar asta e situatia".

 

DURU: INSOLVENTA INSEAMNA EXCLUDERE!


Directorul sistemului national de licentiere, Viorel Duru, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca va propune retragerea licentei clubului Dinamo pentru participarea in cupele europene, in cazul in care va primi instiintarea ca gruparea a inceput demersurile pentru intrarea in insolventa. "Clubul trebuie sa ne raporteze solicitarea facuta. Daca va raporta ca a solicitat intrarea in insolventa, conform articolului 13 din regulament, licentiatorul poate retrage licenta unui club care nu mai indeplineste conditiile de licentiere. Daca Dinamo va informa licentiatorul ca a solicitat intrarea in insolventa, voi propune retragerea licentei clubului Dinamo pentru participarea in cupele europene si urmeaza procedura", a declarat Duru.

Sursa: Mediafax

 

CFR sau PANDURII in Europa League?

 

In cazul in care Dinamo isi pierde licenta pentru Europa League, CFR va reveni in cupele europene. Echipa lui Miriuta ocupa locul 5, cu 51 de puncte, insa si la Cluj sunt probleme cu banii dupa decizia lui Paszkany de a nu mai investi in club. Urmatoarea clasata este FC Vaslui, si ea ramasa fara licenta. Pandurii ocupa locul 7 in Liga I inaintea ultimei etape. 

Modifică setările cookies