Steaua Petrolul Ploiesti Liga 1

"MIZERIE de nedescris!" Ploiestenii ii acuza pe stelisti de VANDALISM! Ce au lasat in urma lor dupa bataia cu Petrolul. FOTO

Petrolul - Steaua, meci fara miza pentru clasament, s-a lasat cu un scandal urias. Administratorii Ilie Oana acuza pagube de 3000 de euro provocate de echipa Stelei in vestiar si de galeria ros-albastrilor in peluza. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 13:13
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 13:17

Pagubele provocate pe Stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti la meciul de sambata seara dintre Petrolul si Steaua sunt estimate la 3.000 de euro, a anuntat, luni, administratorul arenei sportive, precizand ca au fost distruse 241 de scaune, iar alte 40 lipsesc, anunta Mediafax.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii luni de SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti, firma care apartine Consiliului Local si care se ocupa de administrarea stadionului, suporterii echipei Steaua care au asistat sambata seara la partida dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti disputata pe stadionul Ilie Oana au provocat pagube estimate la 3.000 de euro.

Astfel, au fost distruse 241 de scaune din peluzele destinate galeriei oaspetilor, iar alte 40 de scaune lipsesc din aceasta peluza.


"MIZERIE DE NEDESCRIS IN VESTIARUL STELEI!" 

Administratorul stadionului reclama, de asemenea, "mizeria de nedescris" lasata de jucatorii echipei oaspete in vestiar si la dusuri.


Si suporterii echipei Petrolul care sambata seara s-au luat la bataie cu jandarmii au provocat pagube pe domeniul public, distrugand cateva ghivece cu flori.

Cinci suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti sunt cercetati pentru tulburarea ordinii si linistii publice, in urma unor altercatii cu jandarmii, in total 12 persoane fiind duse la Politie pentru cercetari, in urma meciului de sambata seara dintre Petrolul si Steaua.

Suporterii ploiesteni s-au manifestat violent si in timpul partidei de fotbal, 20 de persoane fiind amendate.

Petrolul si Steaua au incheiat la egalitate meciul de sambata seara, scor 0-0.

La finalul meciului, intre jucatori ai celor doua echipe a izbucnit un conflict, in urma caruia fotbalistul echipei prahovene Romario Pires a primit cartonas rosu.

Incidente au avut loc si in tribune, galeria Stelei rupand mai multe scaune si aruncandu-le catre fanii Petrolului. Suporterii stelisti au rupt si un gard.

FOTO: observatorulph.ro

Modifică setările cookies