Dinamo nu-l pierde doar pe Rednic! Cel mai bun marcator are deja oferta pe masa, antrenorul anunta ca Gnohere "i-a suparat rau pe colegii sai"

Dinamo nu-l pierde doar pe Rednic! Cel mai bun marcator are deja oferta pe masa, antrenorul anunta ca Gnohere "i-a suparat rau pe colegii sai"

Dinamo nu ramane in aceasta vara doar fara antrenorul Mircea Rednic. Nume importante din lot, intre care Gnohere, Puljic, Romario, Bicfalvi si chiar Cerniauskas ar putea parasi gruparea din Stefan cel Mare. Primul dintre acestia are o oferta de 600.000 euro.

Pe langa Mircea Rednic, Dinamo se va desparti in perioada urmatoare si de mai multi jucatori. Romario Kortzorg a anuntat ca vrea sa plece odata cu Rednic, in timp ce imprumutul lui Puljic va expira.

Situatia lui Eric Bicfalvi este incerta, acesta terminand contractul, in timp ce "Bizonul" Gnohere, unul dintre cei mai buni dinamovisti din acest sezon, are o oferta tentanta din zona araba. O spune chiar Mircea Rednic.

Antrenorul a dezvaluit ca francezul Gnohere este dorit cu insistenta in Qatar, totodata fiind intr-un fel obligat sa plece, dupa ce a intrat in conflict cu colegii sai. Gnohere a facut un gest condamnabil, iesind in club la o zi dupa tragedia lui Patrick Ekeng.

"Bizonul are oferta de 600.000 euro din Qatar. Eu zic ca o sa plece. Jucatorii au fost foarte suparati pe el pentru ca a iesit in seara aceea in club", a spus Mircea Rednic la Digisport.

De la Dinamo au mai plecat dupa incheierea Play Off-ului portarul Ramniceanu si atacantul Paul Batin.

"Am oferte, dar nu din Romania. Nu o sa ma grabesc sa accept o oferta. La Dinamo revin oricand cu placere, dar in conditiile puse de mine" - Mircea Rednic

12 goluri in 31 de meciuri de Liga I a inscris Gnohere pentru Dinamo

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies