Dinamo, in insolventa? Procesul deja a inceput! Care sunt scenariile

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 17:03
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 17:11

Viitorul lui  Dinamo se anunta sumbru

Cu datorii estimate la peste 6 milioane de euro la finalul sezonului trecut, dinamovistii nu mai au solutii pentru a evita colapsul financiar. Managerul sportiv al lui Dinamo anunta la inceputul saptamanii ca intrarea in insolventa este cel mai probabil deznodamant, mai ales ca restantele financiare au continuat sa se acumuleze si pe parcursul sezonului trecut.

"Vorbim de viitorul lui Dinamo si atunci o posibila intrare in insolventa te-ar ajuta reesalonezi datoriile si sa incerci sa construiesti mai bine decat s-a facut in ultimii ani", a spus Mario Nicolae dupa reunirea lotului dinamovist.

Conform Gazetei Sporturilor acest proces deja a inceput, echipa din Stefan cel Mare chiar a numit un administrator judiciar, Ratvan Zavaleanu, cunoscut pe piata lichidarilor judiciare. Dinamo poate spera astfel in cel mai bun caz la o depunctare substantiala, dar nu poate exclude nici varianta retrogradarii.

Dinamo poate ramane si fara antrenor si fara jucatori, o decizie in acest sens va fi luata insa dupa reintoarcerea in tara, din cantonamentul de la Bolu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!