Liga 1

Dinamo i-a decis soarta lui Dario Bonetti! Ce se întâmplă cu antrenorul după rezultatele slabe din ultima perioadă

Iuliu Mureșan a vorbit despre viitorul lui Bonetti la Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 21:15
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 21:25

În ciuda rezultatelor slabe obținute de Dinamo în ultimele trei dueluri din Liga 1, conducerea clubului a luat decizia de a-l susține în continuare pe Dario Bonetti.

Mureșan a explicat că antrenorul italian va continua alături de clubul din „Ștefan cel Mare”, deoarece știe cum să lucreze cu fotbaliștii tineri, singurii pe care Dinamo poate conta acum când are interzis la transferuri.

„Nu mi-am pierdut răbdarea cu Bonetti. Lui îi place să lucreze cu tinerii. E o chestie pe care am asumat-o. Poate găsim 4, 5 jucători după încheierea perioadei de transferuri, nu mă îndoiesc că nu vom găsi. Dinamo e un nume totuși”, a susținut Iuliu Mureșan, potrivt Realitatea Sportivă.

Dinamo ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu șase puncte. După un început bun de sezon, cu două victorii în primele trei meciuri, câinii au pierdut ultimele trei confruntări din Liga 1.

Dinamo întâlnește FC Argeș, în etapa a șaptea a Ligii 1, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18:00. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies