Dinamo Farul Constanta mihai esanu Superliga

Dezastru la Dinamo, după umilița cu Farul Constanța: ”Trebuie să salvăm echipa!”

Dinamo este pe marginea prăpastiei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 09:07
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 09:07

Al doilea cel mai titrat club din fotbalul românesc este într-un punct critic. Iar umilința de vineri seară, cu Farul, arată întocmai care este situația echipei. Ricardo Grigore, unul din liderii lui Dinamo, a vorbit despre situația echipei:

”Am fost în cele mai rele situații. Momentan nu avem presiune, mai sunt multe etape de jucat, nu am retrogradat. Cine a rămas aici trebuie să dea totul și să salvăm echipa. Trebuie să ne gândim că ăștia suntem și așa o să abordăm tot campionatul dacă nu se ridică interdicția la transferuri”, a spus Ricardo Grigore, după meciul cu Farul.

  • Dezastru la Dinamo, după umilița cu Farul Constanța: ”Trebuie să salvăm echipa!”

Pentru Dinamo, urmează un duel cu FC Argeș, un adversar relativ mai ușor. Duelul va fi unul foarte important pentru echipă, Dinamo având doar 6 puncte în primele 6 etape. Mihai Eșanu a prefațat duelul.

„E un moment greu, dar trebuie să trecem peste pentru că ne așteaptă un meci greu cu FC Argeș. Au jucători cu calitate, dar nu sunt greu de oprit. Am avut o seară neagră, au avut niște execuții frumoase. 

Nu avem ce să facem. Trebuie să fim mai atenți. Este greu, dar asta este situația. Trebuie să ne adaptăm la fiecare moment greu din viața noastră. Trebuie să îi ajutăm pe cei tineri să capete repede încredere pentru că este o șansă pentru toți ca să arate că merită să joace în Liga 1. Să nu uităm de câte ori ne-a salvat Eșanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!