Dinamo a pus ochii pe doi jucatori de la Petrolul, Stoichita confirma interesul: "Unul dintre ei se va duce sigur la Dinamo iarna asta!"

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2015, 17:38

	Dinamo a pus ochii pe doi jucatori de la Petrolul, Stoichita confirma interesul: "Unul dintre ei se va duce sigur la Dinamo iarna asta!"

Mihai Stoichita anunta o iarna agitata pe piata transferurilor pentru Petrolul

Stoichita spune ca Dinamo a pus ochii pe mai multi jucatori de la Petrolul, iar unul dintre ei are sanse mari sa ajunga in aceasta iarna in Stefan cel Mare.

Moussa si Zoubir sunt jucatorii doriti de Rednic in lotul lui Dinamo.

"Avem un jucator curtat de Dinamo, pe care dumneavoastra probabil nu il stiti, si care probabil ca sigur se va duce la Dinamo in iarna asta.", a spus antrenorul Petrolului.

Stoichita avertizeaza conducerea ca Petrolul va trebui sa faca achizitii de jucatori in locul celor care vor pleca in campania de transferuri din iarna.

"M-as fi bucurat mai tare sa nu am foarte multe oferte pentru jucatori. Am fi avut o iarna mai linistita. Asa o sa fie agitata, plina de cautari, asta si daca cei de aici ma vor pastra. In functie de ce vad si eu, o sa si cer anumiti jucatori. Nu se poate sa imi aduci niste jucatori si eu sa am alta parere. Nu se poate asa ceva, trebuie o conlucrare clara la toate nivelurile.", a spus Mihai Stoichita.

Petrolul joaca sambata, de la ora 18:00, in deplasare cu liderul Astra.

Unde ne putem vaccina împotriva Covid-19. Guvernul anunță noi centre în locații accesibile
BRAT
Modifică setările cookies