Din nou tensiuni la CFR?! Motivul pentru care clujenii au strigat "Sa vina banii!" dupa meciul cu Viitorul! "Pentru asta muncim"

Din nou tensiuni la CFR?! Motivul pentru care clujenii au strigat "Sa vina banii!" dupa meciul cu Viitorul! "Pentru asta muncim"

CFR Cluj a invins cu 1-0 Viitorul lui Hagi, iar victoria i-a facut pe jucatorii clujeni "sa-si ceara drepturile" odata ajunsi la vestiar. 

"Sa vina banii!" a fost sloganul care a rasunat la cabine dupa incheierea partidei, iar lucrul acesta a fost confirmat de antrenorul Alin Minteuan si de marcatorul unicului gol al partidei, Alexandru Paun. 

Minteuan a afirmat ca ar fi vorba despre o restanta in ceea ce priveste ultimul salariu, insa a asigurat ca situatia este sub control. 

Totusi, potrivit Digisport, banii la care au facut referire jucatorii CFR-ului sunt trei prime pe care conducerea echipei le promisese pentru ultimele trei victorii. Oficialii ar fi promis ca banii vor intra pana la finalul lunii martie, insa jucatorii, multumiti de rezultatele bune din ultima perioada, vor banii mai repede. 

"Am strigat 'Sa vina banii' in vestiar, da, avem de primit, luni sau marti o sa intre, asteptam, pana la urma de asta muncim", a spus Alexandru Paun la finalul partidei cu Viitorul. 

"Nu sunt restante financiare foarte mari, probabil salariul a intraziat cateva zile. Bineinteles, ca la bucurie, primul slogan este "Sa vina banii". Cu certitudine se va rezolva si aceasta problema", a afirmat Minteuan.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies