Din nou tensiuni la CFR?! Motivul pentru care clujenii au strigat "Sa vina banii!" dupa meciul cu Viitorul! "Pentru asta muncim"

Din nou tensiuni la CFR?! Motivul pentru care clujenii au strigat "Sa vina banii!" dupa meciul cu Viitorul! "Pentru asta muncim"

CFR Cluj a invins cu 1-0 Viitorul lui Hagi, iar victoria i-a facut pe jucatorii clujeni "sa-si ceara drepturile" odata ajunsi la vestiar. 

"Sa vina banii!" a fost sloganul care a rasunat la cabine dupa incheierea partidei, iar lucrul acesta a fost confirmat de antrenorul Alin Minteuan si de marcatorul unicului gol al partidei, Alexandru Paun. 

Minteuan a afirmat ca ar fi vorba despre o restanta in ceea ce priveste ultimul salariu, insa a asigurat ca situatia este sub control. 

Totusi, potrivit Digisport, banii la care au facut referire jucatorii CFR-ului sunt trei prime pe care conducerea echipei le promisese pentru ultimele trei victorii. Oficialii ar fi promis ca banii vor intra pana la finalul lunii martie, insa jucatorii, multumiti de rezultatele bune din ultima perioada, vor banii mai repede. 

"Am strigat 'Sa vina banii' in vestiar, da, avem de primit, luni sau marti o sa intre, asteptam, pana la urma de asta muncim", a spus Alexandru Paun la finalul partidei cu Viitorul. 

"Nu sunt restante financiare foarte mari, probabil salariul a intraziat cateva zile. Bineinteles, ca la bucurie, primul slogan este "Sa vina banii". Cu certitudine se va rezolva si aceasta problema", a afirmat Minteuan.  VIDEO PROTVPLUS.RO

Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT