Steaua Costel Galca Superliga

Dilemele lui Galca! Doua staruri de 5.000.000 de euro nu mai au loc in primul 11! Concurenta uriasa pentru 3 locuri

Venirea lui Raul Rusescu si forma aratata de Claudiu Keseru complica lupta pentru locurile de titular in ofensiva Stelei

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 14:10
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 15:20

Steaua a castigat categoric cu 6-0 in fata celor de la Aalborg, meci in care au impresionat Claudiu Keseru si Raul Rusescu.

Unde mai joaca Tanase?

Revenirea lui Raul Rusescu face ca lupta pentru postul de titular la Steaua sa fie si mai incinsa. Astfel, Costel Galca are multe variante pentru cele 3 posturi din spatele varfului Claudiu Keseru, cel care si-a asigurat locul de titular in urma celor 15 goluri in 16 meciuri in acest sezon.

Daca opteaza pentru un sistem mai defensiv, cu Prepelita langa Breeveld, nu mai putin de 6 jucatori importanti se lupta pentru 3 locuri - Sanmartean, Rusescu, Chipciu, Adi Popa, Tanase si Stanciu! Dintre acestia, Chipciu si Adi Popa par sa fie siguri de locurile lor in meciurile importante ale Stelei.

Marele avantaj pe care il are Galca este ca jucatorii disponibili sunt polivalenti, putand juca pe mai multe posturi in ofensiva - exceptandu-l pe Adi Popa care joaca in flanc, ceilalti 5 pot evolua si central, dar si in banda. Iar Rusescu si Chipciu au fost folositi in trecut si ca atacanti!

Totusi, in acest moment, cel mai bun 11 pe care il are Costel Galca la dispozitie face ca doi jucatori cotati la 5 milioane de euro conform transfermarkt, Cristi Tanase si Nicusor Stanciu, sa nu aiba loc in primul 11! Primul este in continuare accidentat iar forma lui Rusescu il recomanda pe acesta sa fie titular si dupa revenirea lui 'Dodel'.

Variantele lui Galca (luand in considerare si revenirile lui Tanase si Bourceanu dupa accidentari):

Arlauskis - Rapa (Luchin), Szukala, Varela (Papp), Latovlevici (Parvulescu) - Breeveld (Bourceanu), Sanmartean (Prepelita) - Chipciu (Cristi Tanase), Rusescu (Stanciu), Adi Popa (Iancu) - Keseru (Rusescu)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies