PANICA pentru Piturca :) "M-a dat peste cap vestea asta! Nu ma asteptam la asa ceva!" Ce se intampla inainte de meciul cu Ungaria:

Urmatorul meci al Romaniei in preliminariile EURO 2016 este cu Ungaria, insa demiterea selectionerului maghiar l-a speriat pe Piturca.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 17:29
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 21:29

Piturca se vede nevoit sa-si schimbe strategia inainte de meciul cu Ungaria, care se joaca la Bucuresti, pe 11 octombrie.

S-A SPERIAT PITI

Selectionerul maghiar, Attila Pinter, a fost dat afara din cauza rezultatelor slabe de la nationala. Ungaria a pierdut surprinzator cu Irlanda de Nord, la Budapesta, cu 1-2, astfel ca antrenorul a fost demis.

"M-a dat peste cap vestea demiterii selectionerului maghiar. Am aflat ieri ca a fost schimbat, mai devreme decat s-a anuntat, nu mi-a convenit. Pregatind meciul cu ei, analizasem deja stilul fostului tehnician. Nici pentru noul selectioner nu va fi usor, probabil nationala Ungariei isi pune mari sperante in jocul de la Bucuresti, daca va pierde, calificarea va fi greu de realizat.

Asa ca noi trebuie sa ne pregatim in cel mai mic amanunt, meciul va fi foarte greu. Sper sa trecem de ei pentru a lua o optiune serioasa de calificare. Nu cred ca Boloni va antrena Ungaria, presedintele Federatiei a zis ca strategia lor nu coincide cu a lui Boloni. Nici el nu cred ca va pleca din Qatar, unde are un salariu foarte bun si sa riste cu o echipa nationala", a declarat Piturca la Dolce.

Noul seletioner al Ungariei este Pal Dardai, un antrenor fara prea mare experienta.

Modifică setările cookies