Dica, in razboi cu Gigi Becali!

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 15:09
DICA IL ACUZA PE BECALI CA DESTABILIZEAZA ECHIPA

Nicolae Dica este suparat dupa ce patronul Gigi Becali a declarat ca unii dintre jucatori se cred vedete si nu stiu cum sa faca sa plece mai repede de la Steaua.

"S-a spus ca am fost la Giovanni. in sase luni am fost de doua ori la birou la el, iar Victor si Giovanni pot sa confirme asta si am vorbit de maxim doua ori la telefon. Daca asta inseamna ca am cerut sa fiu transferat... Nu am fost niciodata la Gigi Becali sa ii spun ca as vrea sa plec. Nu mi-am pierdut motivatia aici, pentru ca joc la Steaua, o echipa mare. Nu inseamna ca daca prinzi un meci mai slab, se intampla asta pentru ca nu ai vrut sa joci. Cred ca aceste declaratii destabilizeaza echipa, iar noi avem nevoie de atmosfera buna. Ar fi mai bine sa fim uniti"

"Nu mi se pare normal ca de patru ani de cand sunt la Steaua, la infrangeri e Dica de vina, iar la victorii sunt altii care iau laudele. Nu mi se pare normal sa fiu mereu cel vinovat, n-am fost cel mai slab la Iasi, ci am jucat in media echipei. Nu am jucat extraordinar, dar nici slab. Nu stiu daca nu ma are la suflet cineva, dar la infrangeri ma astept sa se dea vina pe mine. La Steaua nu joaca un singur jucator. Nu am jucat titular pana acum ca Zenga, Hagi sau Lacatus au avut ceva special pentru mine. Eu am vorbit pe teren, acolo am dovedit ce pot. De acum incolo voi face la fel".


"Voi vedea ce se va intampla pana la finalul campionatului si daca nu mai sunt dorit aici, nu pot sta cu forta. Nu e ceva rau sa-si doresti sa pleci, dar eu n-am cerut niciodata sa plec. Am zis mereu ca daca nu plec, nu e nicio problema. Ma simt foarte bine la Steaua, unde nu cred ca m-am facut de ras"


"Nu putem spune ca ne-am resemnat dupa infrangerea de la Iasi, insa va fi greu sa o prindem pe CFR, care joaca foarte bine si a inceput bine returul. Ne dorim sa castigam meciurile ramase si sper din tot sufletul sa incepem de duminica. Nici noi nu avem o explicatie si ne miram si noi cum putem sa pierdem puncte cu echipe mai mici. Un campionat se pierde cu echipele mici si de asta suntem asa de in spate. Probabil CFR s-a concentrat mai bine in acele meciuri, le-au castigat si de-asta sunt pe primul loc", a spus Dica.

Citeste si:

Steaua

becali

dica

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT