DICA: "DACA BATEM IN GIULESTI NU MAI PIERDEM LOCUL 2"

Autor: Sport.ro
Marti 18 Martie 2008, 14:45
"MERITAM LIGA"

Nu ne ma scapa locul doi daca batem in Giulesti - anunta Dica. Jucatorul Stelei e de parere ca Staua si Rapid sunt cele mai indreptatite sa mearga in Liga Campionilor pentru ca ele au adus cele mai multe puncte pentru Romania.

"Va fi un meci foarte important deoarece daca invingem in Giulesti ne distantam la cinci puncte de Rapid si nu cred ca locul doi ne va mai scapa. In opinia mea Steaua si Rapid merita sa joace in Liga Campionilor deoarece ele au strans punctele in ultimii ani. Mai spuneti-mi voi o echipa care a adus puncte din Europa in afara de noi? Desi la partida din Giulesti ne batem cu visinii pentru locul doi, nu trebuie sa uitam ca si Poli Timisoara este un adversar periculos, care a avut un start de sezon foarte bun", a declarat" Dicanio".

 "Am vazut ca in ultimul timp se tot vorbeÅŸte de arbitraje pro Steaua dar sa nu uitam ca arbitri sunt oameni si mai gresesc. De altfel, am vazut ca si la meciul Craiova – Rapid a fost o mare greseala si nu s-a mai facut atata tam-tam", a comentat stelistul.

 
Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT