DEZVALUIRILE MOMENTULUI! Cum a ajuns Bogdan Andone antrenorul Astrei! Nu era nici macar a 6-a varianta pentru a prelua clubul! Alibec si Budescu s-au pus in calea celui care era favorit

DEZVALUIRILE MOMENTULUI! Cum a ajuns Bogdan Andone antrenorul Astrei! Nu era nici macar a 6-a varianta pentru a prelua clubul! Alibec si Budescu s-au pus in calea celui care era favorit

Bogdan Andone nu a fost favorit sa o preia pe Astra.

Astra este noul lider al Ligii 1 dupa victoria in fata celor de la "U" Craiova, iar patronul echipei, Ioan Niculae, a declarat ca echipa sa se va bate la titlu, ba mai mult, niciun jucator nu va pleca pana echipa nu va reusi aceasta performanta. Bogdan Andone nu a fost favorit sa preia echipa. Dupa plecarea lui Dan Alexa, cei de la Astra au facut o lista cu posibile nume care ar putea sa il inlocuiasca, insa Bogdan Andone nu se afla acolo.

Dupa ce Dan Alexa a plecat de la Astra, oficialii clubului aveau in vizor sase nume pentru a prelua echipa din postura de antrenor, insa pe lista nu aparea si Bogdan Andone. Potrivit Prosport, printre antrenorii propusi pentru banca celor de la Astra erau Nicolae Dica, Mihai Teja si Cristiano Bergodi. 

Dintre acestia, Nicolae Dica era favorit sa preia banca tehnica a actualului lider din Liga 1. Acesta avea si sustinerea conducerii, insa totul a picat dupa ce s-a facut o analiza in cadrul clubului la care a participat si patronul Ioan Niculae care stia de relatiile reci pe care le are Dica cu Budescu si Alibec si a considerat ca nu vrea sa strice vestiarul daca acesta ar veni la carma echipei.

Dupa ce Dica a iesit de pe lista, Niculae s-a consultat cu Dani Coman si Petre Buduru si l-a contactat pe Marius Sumudica pentru a se consulta cu acesta in privinta lui Bogdan Andone. "Sumi" i-a spus lui Niculae ca Andone este omul potrivit pentru a prelua echipa.

Potrivit sursei citate, Andone nu a avut pretentii financiare exagerate. Bogdan Andone un salariu mult mai mic decat avea la FCSB.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT