DEZVALUIRILE MOMENTULUI! Cum a ajuns Bogdan Andone antrenorul Astrei! Nu era nici macar a 6-a varianta pentru a prelua clubul! Alibec si Budescu s-au pus in calea celui care era favorit

DEZVALUIRILE MOMENTULUI! Cum a ajuns Bogdan Andone antrenorul Astrei! Nu era nici macar a 6-a varianta pentru a prelua clubul! Alibec si Budescu s-au pus in calea celui care era favorit

Bogdan Andone nu a fost favorit sa o preia pe Astra.

Astra este noul lider al Ligii 1 dupa victoria in fata celor de la "U" Craiova, iar patronul echipei, Ioan Niculae, a declarat ca echipa sa se va bate la titlu, ba mai mult, niciun jucator nu va pleca pana echipa nu va reusi aceasta performanta. Bogdan Andone nu a fost favorit sa preia echipa. Dupa plecarea lui Dan Alexa, cei de la Astra au facut o lista cu posibile nume care ar putea sa il inlocuiasca, insa Bogdan Andone nu se afla acolo.

Dupa ce Dan Alexa a plecat de la Astra, oficialii clubului aveau in vizor sase nume pentru a prelua echipa din postura de antrenor, insa pe lista nu aparea si Bogdan Andone. Potrivit Prosport, printre antrenorii propusi pentru banca celor de la Astra erau Nicolae Dica, Mihai Teja si Cristiano Bergodi. 

Dintre acestia, Nicolae Dica era favorit sa preia banca tehnica a actualului lider din Liga 1. Acesta avea si sustinerea conducerii, insa totul a picat dupa ce s-a facut o analiza in cadrul clubului la care a participat si patronul Ioan Niculae care stia de relatiile reci pe care le are Dica cu Budescu si Alibec si a considerat ca nu vrea sa strice vestiarul daca acesta ar veni la carma echipei.

Dupa ce Dica a iesit de pe lista, Niculae s-a consultat cu Dani Coman si Petre Buduru si l-a contactat pe Marius Sumudica pentru a se consulta cu acesta in privinta lui Bogdan Andone. "Sumi" i-a spus lui Niculae ca Andone este omul potrivit pentru a prelua echipa.

Potrivit sursei citate, Andone nu a avut pretentii financiare exagerate. Bogdan Andone un salariu mult mai mic decat avea la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT