VIDEO | Declaratie FABULOASA a lui Bogdan Andone! "Eu dau carnaciorii, Tamas aduce vinul, Budescu a zis ca taie porcul" 

Bogdan Andone e de parere ca grupul trebuie sa fie mereu unit si ca e important ca jucatorii sa petreaca timp impreuna.

Antrenorul Astrei a insistat in repetate randuri pe ideea ca jucatorii trebuie sa fie relaxati si, chiar daca si-a atras multe critici, acesta a delcarat ca e bine ca echipa sa faca un gratar si sa bea un pahar impreuna.

Situatia la Astra nu este una roz din punct de vedere financiar, insa Bogdan Andone a glumit, spunand ca toti se ajuta intre ei, iar sarcinile pentru urmatorul gratar au fost deja impartite.

"Vreau sa ne focusam pentru primul gratar pe care-l vom face la echipa de cand am venit eu, de o luna si jumatate. Abia luni ne vom organiza sa facem un gratar impreuna cu toata echipa, pana acum nu ne-a permis timpul, nu ne-a permis vremea, nu ne-au permis baietii care au fost plecati la nationala. 

Era normal sa participe toata echipa, aici incluzand juniorii si tot cei din staff-ul administrativ si tehnic care sunt langa echipa, e foare important sa fim toti impreuna cand stam la un pahar de vin sau la o bere si, v-am spus, luni va fi primul. Speram sa fim sanatosi ca inainte de a intra in vacanta sa mai reusim sa facem o masa impreuna.

Ne-am impartit: eu dau carnaciorii, Tamas aduce vinu, Budescu a zis ca taie porcul, ne organizam, ca la Astra, fiecare mana de la mana si vedem cu ce ne alegem luni", a spus Bogdan Andone, amuzat de situatie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Am început în forță, dar nu a ţinut mult. România vaccinează zilnic cât Bangladesh, în timp ce Cambodgia ne-a depășit
BRAT
Modifică setările cookies