Steaua Claudiu Keseru Superliga

Dezvaluiri de senzatie din vestiarul Stelei! Keseru a povestit DRAMA prin care a trecut dupa un meci de cosmar

Claudiu Keseru a plecat de la Steaua de jumatate de an, dar n-a uitat niciunul dintre momentele tari petrecute alaturi de fostii sai colegi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 12:36
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 12:42

Keseru traieste in lux total la arabi, dar asta nu-l impiedica sa-si aminteasca de Steaua. Viata in Ghencea ar fi fost perfecta pentru Keseru daca n-ar fi existat momentul negru din meciul cu Aalborg. Intr-un interviu acordat in cadrul unei actiuni desfasurate la Oradea, Keseru si-a povestit drama de la finalul partidei din Danemarca.

A fost un joc in care nu i-a iesit nimic. Steaua a pierdut, apoi a ratat calificarea in saisprezecimile Europa League dupa 0-2 pe National Arena cu Dinamo Kiev.

"Am stat doua ore in vestiar, au asteptt toti dupa mine. Mi-am dat tricoul jos, eram in sort si stateam intr-un colt. Am avut atunci si o reactie anapoda, am dat un pumn intr-un geam, m-am taiat la mana. Nu am vorbit cu nimeni. La hotel, colegii incercau sa faca glume cu mine, dar abia la 3 dimineata am scos primul cuvant. Trecusera 5-6 ore de la incheierea meciului", a povestit Keseru.

La actiunea #13pentru13 de la Oradea am fost intrebat daca imi place sa pierd. Mi-am adus aminte si de meciul cu Aalborg...

Posted by Claudiu Keşerü on Thursday, July 16, 2015
Modifică setările cookies