Dezvaluiri halucinante ale lui Dinu despre patronul CFR-ului: "Le-a zis unora ca-i leaga de masina si ca-i taraie prin tot Clujul!"

Dezvaluiri halucinante ale lui Dinu despre patronul CFR-ului: "Le-a zis unora ca-i leaga de masina si ca-i taraie prin tot Clujul!"

CFR Cluj trece printr-o perioada slaba, iar in urma cu putin timp clubul a anuntat demisia antrenorului Dan Petrescu. 

Cele doua parti au reziliat pe cale amiabila intelegerea, iar joi CFR-ul va avea o partida foarte importanta in grupele Europa League contra lui TSKA Sofia. Demisia lui Petrescu a venit la o zi dupa ce patronul echipei ar fi transmis ca doreste sa-l schimbe, fiind foarte suparat pe rezultatele echipei. 

Cornel Dinu ar fi transmis in cadrul unei emisiuni, ca din sursele pe care el le are, Nelutu Varga i-ar fi amenintat pe cativa oameni din cadrul clubului. 

"E o discrepanta intre autoritatea oamenilor care conduc acolo. Spre exemplu, este vorba despre acest patron, proprietar, vulcan... Am auzit si eu, probabil e doar o figura de stil. De multe ori le spune celor din club 'daca nu faceti ca mine, mai am si eu cunostinte prin Cluj'. 

Poate cu exagerare, dar se zice ca a avut si expresii de genul 'daca nu faceti ca mine, va leg de masina si va tarai prin tot Clujul'.", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies