Steaua GABI IANCU Gigi Becali Mirel Radoi Superliga

Devine Iancu primul punct sensibil la Steaua? In timp ce Radoi il baga titular, Becali anunta: "Eu l-as da. Nu face fata. Dar daca Mirel vrea sa-l tina..."

Radoi are libertate totala la Steaua, dar asta nu inseamna ca patronul nu isi poate exprima public gandurile si dorintele. Iar Gabi Iancu pare sa fie primul punct sensibil intre relatia patron-antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2015, 11:53
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2015, 11:58

Dupa meciul cu Trencin de pe National Arena, Gigi Becali a anuntat va viitorul lui Iancu la Steaua este incert. Daca William de Amorim de la Astra va fi adus in lotul lui Radoi, atunci nu va mai fi loc si pentru Iancu, a spus Becali.

La cateva zile de la acel moment, Radoi a decis sa-l titularizeze pe Gabi Iancu, cu CFR Cluj, insa mutarea poate fi doar o coincidenta, pentru ca alaturi de Iancu au mai aparut in echipa Stelei si alte nume care nu prind 11-le in mod regulat, precum Nita, Enceanu si Neagu.'

Iancu nu a impresionat nici de aceasta data, iar Radoi l-a schimbat la pauza justificand probleme medicale.

Dupa meci, Gigi Becali a intarit ideea unei posibile plecari a lui Iancu, sub forma de imprumut. El a spus ca un singur om poate sa decida viitorul atacantului stelist: Radoi.

"Nu stiu daca e ultima repriza a lui Iancu. Ce aveti cu Iancu? Eu cred ca nu poate sa faca fata la Steaua. Daca vrea sa-l tina Mirel, sa-l tina, dar eu l-as da undeva imprumut.", a spus Becali.

Pentru Iancu, Voluntari, Astra si Poli Timisoara pot fi variante de transfer, daca Steaua se va decide sa-i dea drumul, ca imprumut sau ca transfer definitiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!