Astra Geraldo Alves Liga I Marius Sumudica Liga 1

Destin in stand-by | Liderul Ligii 1 e in continuare in criza, dar jucatorii au luat o decizie vitala: "Avem rabdare pana in decembrie". Se amana inevitabilul la Astra?

Astra Giurgiu traverseaza o perioada critica, iar lucrurile nu par a se indrepta catre un deznodamant fericit. Patronul formatiei, Ioan Niculae, a sperat sa iasa din inchisoare, insa verdicul judecatorilor nu a fost cel asteptat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2015, 13:36
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2015, 13:54

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, nu a fost eliberat din inchisoare, asa cum spera. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata, astfel ca acesta va mai ramane in spatele gratiilor.

Vestea a venit cum nu se putea mai prost si pentru Astra Giurgiu, liderul Ligii I. Aflata in lupta pentru titlu, formatia a ajuns sa se confrunte cu dificultati financiare dupa incarcerarea patronului, astfel ca restantele financiare au aparut si ele.

La Astra, salariile au inceput sa intarzie tot mai mult si mai des, motiv pentru care jucatorii au incercat in mai multe randuri sa puna presiune pe conducere. 

Jucatorii fostei detinatoare a Cupei si Supercupei Romaniei au acuzat faptul ca nu si-au mai primit banii de o buna bucata de vreme, iar unele voci au anuntat chiar ca Alibec ori Budescu s-au gandit sa-si depuna memorii.

Conducerea Astre, prin directorul sportiv Costel Lazar, a incercat sa explice la Sport.ro, in urma cu doua zile, situatia, acesta anuntand: "Exista intarzieri, dar foarte mici. Iar sumele sunt de cate 250 de euro...".

"Sunt intarzieri, dar nu exista pericolul pentru ca aceste intarzieri sa duca la memorii. Trebuie sa facem in asa fel incat toti jucatorii sa-si primeasca banii si incercam. Dar daca unii fac caz pentru 250 de euro...

Din punct de vedere administrativ si legal suntem in regula, nu avem probleme.

90-95% banii sunt achitati cum trebuie. Dar, repet, daca unii fac caz pentru alte motive...", spunea Costel Lazar la Ora Exacta in Sport.

Geraldo: "Asteptam pana in decembrie"

Chiar daca lucrurile nu arata prea bine la Astra, jucatorii anunta ca au luat o decizie importanta. Portughezul Geraldo Alves a anuntat dupa meciul cu Unirea Branceni, castigat cu 5-0, in Cupa Romaniei, ca fotbalistii vor avea rabdare macar pana la finalul anului.

"Vom avea rabdare pana in decembrie. Nu putem sa facem acum nimic, noi trebuie sa ne antrenam bine, sa mergem la meci, sa dam cat putem mai bine, sa jucam cat mai bine. Ar fi pacat de toata munca sa pierdem acum primul loc", a spus Geraldo dupa meciul castigat cu Unirea Branceni, scor 5-0.

"Toti avem convingerea ca vom trece si peste probleme si speram sa ramanem acolo, pe primul loc, sa oprim hegemonia Stelei", a spus si tanarul Iulian Rosu.

Modifică setările cookies