Declaratia unuia dintre cei mai buni jucatori din Liga 1: "Daca ajungeam la unghiile lui Hagi, eram fericit!"

Raspunsul jucatorului a fost dupa ce a fost laudat de Gica Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 13:16
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 14:02

Votat pe www.sport.ro cel mai bun transfer facut in Liga 1 in acest an, Eric De Oliveira a fost laudat si de Gica Hagi pentru evolutiile pe care le-a avut la Gaz Metan Medias, echipa cu care a reusit sa ajunga pe podium in Liga 1.

Eric i-a multumit lui Hagi pentru complimente: "A fost o onoare. Cand am vazut prima data am fost foarte bucuros. Cand am vazut prima data, parca nu credeam ce aud. Am intrebat-o pe sotia mea, i-am spus sa fie atenta la interviu: Ce a zis? E asa cum am inteles eu? Asa a spus dansul?

Am fost bucuros pentru ca cel mai mare jucator din istoria Romaniei sa vorbeasca asa despre un strain cand eu nu am jucat la nicio echipa mare din Romania, nu am luat niciun campionat pana acum. Eu ma bucur ca sunt apreciat de domnul Hagi si sper sa nu ma opresc aici" a spus Eric.

Atunci cand a fost comparata tehnica sa cu a lui Hagi, Eric a avut o replica superba: "Eu daca puteam in cariera mea sa ajung macar la unghiile lui Gheorghe Hagi eu eram bucuros. Ma bucur ca sunt apreciat, ca m-am intors si ca a inceput sa mearga jocul" a mai spus brazilianul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies