TRANSFER MARKET | Un stelist este pe locul 3 in topul celor mai tari transferuri! Cine este pe primul loc

Liga 1 nu a oferit mutari spectaculoase si doar cateva au confirmat. Desi a adus multi jucatori, un singur jucator i-a impresionat pe stelisti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 11:56
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 12:33

Aproape 10 mii de fani au decis! Eric este cel mai inspirat transfer al anului 2016! Brazilianul a condus din teren Gaz Metan intr-o toamna extraordinara pentru ardeleni. Eric a reusit 8 pase decisive in acest sezon!

Cu una mai putin decat dinamovistul Hanca. Mijlocasul lui Andone s-a luptat pana in ultima clipe cu stelistul Ovidiu Popescu pentru loc 2 in acest top.

TRANSFERUL ANULUI IN LIGA 1
1. ERIC (Gaz Metan)   29%
2. HANCA (Dinamo)   21,2%
3. OV.POPESCU (Steaua) 21%
4. SAPUNARU (Astra)   17%
5. BUD (CFR Cluj)  11%

"Noi ne dorim sa avem cat mai multe meciuri fara infrangere, mai ales in campionat. Ceea ce ne cere domnul profesor, nu putem decat sa muncim" a spus Eric in direct la Ora Exacta din Sport.

"Eu am contract cu Medias pana in vara dar exista o clauza in contractul cu Medias - de pe data de 21 decembrie pana in 12 ianuarie, daca primeste clubul o oferta scrisa din strainatate, pot sa plec liber. Nu imi fac planuri inca, ma gandesc doar la meciul cu Astra si apoi sa merg acasa in vacanta si apoi vom vedea. Daca este ceva interesant pentru mine, pentru club, discutam.

Obiectivul la inceput a fost evitarea retrogradarii, acum s-a schimbat deja in prinderea play-off-ului iar acolo totul e un bonus. Asa cuminti cum suntem ne vom lupta pentru ceva istoric pentru acest oras mic si pentru echipa" a mai spus Eric.

Am avut pe siteul sport.ro si un sondaj referitor la cel mai bun transfer al anului in Europa. Tu cine crezi ca merita acest trofeu?
 
Fanii din Romania l-au desemnat pe Higuain ca cel mai bun transfer pe bani multi din Europa. Supriza vine de la locul 2. Mijlocasul de 19 ani Dembele de la Dortmund a obtinut 23% din voturi.
 
TRANSFERUL ANULUI IN EUROPA
1. HIGUAIN (Juventus) 39%
2. DEMBELE (Dortmund)  23%
3. POGBA (Man Utd) 17%
4. MANE (Liverpool) 12%
5. HUMMELS (Bayern) 8,5%

Modifică setările cookies