FC SARACIA in Liga 1! Drama jucatorilor din Romania: 75% sunt NEPLATITI! Dezvaluirile de ultima ora

FC SARACIA in Liga 1! Drama jucatorilor din Romania: 75% sunt NEPLATITI! Dezvaluirile de ultima ora

Sindicatul International al Fotbalistilor a publicat o statistica halucinanta care arata cat de mari sunt, de fapt, problemele jucatorilor din Romania!

Conform datelor publicate de FIFPro, 75% dintre fotbalistii romani au probleme din cauza intarzierilor salariale. Jucatorii sunt amanati la infinit, iar unii dintre ei nici macar nu mai spera ca-si vor putea recupera datoriile de la fostele sau actualele echipe.

La majoritatea cluburilor din prima liga, salariile medii nu depasesc 4000 de euro, de aproape 7 ori mai mult decat in Bulgaria, unde banii se dau insa aproape mereu la timp. Doar 22% dintre fotbalistii care joaca in liga bulgara se plang de restante. 21% dintre fotbalistii din Romania sunt nemultumiti de calitatea serviciilor medicale de la cluburi, in timp ce 15% dintre ei spun ca au fost obligati sa se antreneze singuri din cauza litigiilor cu echipele lor. Violenta si abuzurile nu sunt insa o problema grava in Romania, arata studiul FIFPro. 4% dintre jucatori spun ca au fost victime ale violentei din partea fanilor, 9% au suportat amenintari, iar 3% sustin ca au fost discriminati pe motive rasiale sau religioase.

Puteti accesa harta interactiva FIFPro AICI!

Citeste si:Liga 1
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies