Declaratia sezonului a fost data aseara, dupa Astra - ASA! Raspunsul memorabil al lui Alibec la cea mai simpla intrebare :)) VIDEO

O intrebare banala a provocat un raspuns memorabil. De la fotbalul cu zambetul pe buze de pe Camp Nou la fotbalul cu ochii inchisi al Ligii I e o diferenta ca de la Ronaldinho la Alibec.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 14:59
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 15:45

Denis Alibec a fost eroul meciului care a schimbat liderul in Liga I, iar la final a facut spectacol, fara sa vrea, si in fata microfoanelor.

"E asta cel mai bun meci pe care l-ai facut tu la Astra?", a fost intrebarea care a provocat un raspuns memorabil din partea lui Alibec.

"Nu stiu, cred ca da, nu m-am uitat la meciuri", a spus atacantul Astrei.

"Am primit multe telefoane si mesaje dupa meci"

Alibec a fost asaltat de mesaje si telefoane dupa golurile care au intors titlul din drumul spre Targu Mures.

"Am glumit cu ei. Le-am zis ca nu am facut-o pentru ei, ci pentru noi", a spus Alibec intr-un interviu pentru Gazeta.

Fost jucator al Stelei in perioada junioratului, Alibec nu se gandeste la un transfer in aceasta vara.

"Am primit foarte multe mesaje si telefoane. De la Gigi Becali? Nu, va dati seama! Dar sincer nici nu ma asteptam. Deocamdata sunt la Astra, mai am trei ani de contract. Chiar nu vreau sa plec in alta parte. Nu ma intereseaza nicio oferta."

"Nu ma intereseaza cine e pe primul loc si cine castiga titlul. Am fost la Steaua, a trecut destul timp de atunci. Noi doar le-am aratat ca suntem corecti si am fost mai buni decat ASA. Restul e treaba lor.", a mai spus Alibec.

Modifică setările cookies