Liga 1

Declaratia cutremuratoare a lui Cornel Dinu in ziua in care implineste 68 de ani: "Imi doresc sa plec mai repede din aceasta lume!"

Cornel Dinu implineste astazi 68 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2016, 19:18
Data actualizarii: Marti 02 August 2016, 19:28

75 de selectii la nationala, campion in Liga I de 6 ori, primul jucator cu peste 400 de meciuri in campionatul intern, de doua ori castigator al Cupei Romaniei, jucator de baza la Mondialul din 1970 la Europeanul din 1972, de trei ori campion national cu Dinamo, din postura de antrenor, si cifrele pot continua.

Cornel Dinu s-a nascut in acelasi an cu Dinamo, 1948, iar astazi implineste 68 de ani.

Este o aniversare trista, spune Cornel Dinu, un om pe care viata l-a incercat dur in ultimii ani.

Legenda clubului Dinamo a facut o marturisire cutremuratoare la DolceSport.

"Ce diferenta este intre frumusetea tineretii si cat de urata este batranetea. Am trait niste vremuri extraordinare si am cunoscut niste oameni fantastici. Am jucat de fiecare data cu gandul la marele public si sa incerc sa ii creez bucuria unei executii, a unei reusite. L-am respectat pe marele public, am lacrimat de fiecare data cand mi s-a cantat imnul national, dar din pacate am ajuns la o varsta in care necazurile, societatea in care am ajuns ma deprima din toate punctele de vedere."

"Regret foarte mult ca tineretea a fost atat de frumoasa, iar batranetea imi da prilejul sa constant ca parca acest neam, felul in care se comporta, nu este neamul meu! Nu am crezut ca putem sa fim atat de salbatici, sa distrugem, sa avem capacitatea de distrugere, sa fim atat de egoisti, atat de rai unii cu altii. Traiesc in suferinta acesti 68 de ani, dar va multumesc din suflet ca mi-ati adus aminte de momente placute ale tineretii."

"O sa supar, dar parca as vrea sa plec mai repede din aceasta lume in care ma regasesc foarte putin sau aproape deloc...."


Modifică setările cookies