Liga 1

Declarația care încinge finalul campionatului: „FCSB și CFR joacă cu echipe cărora le curge sânge din nas!” 

Președintele Universității Craiova, sarcastic cu privire la ultimul subiect din spațiul media. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 16:56
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 17:08

Cu 4 etape înainte de finalul campionatului, CFR are un avantaj de 2 puncte față de FCSB. Iar dacă cele două vor evolua în același ritm până la ultimul joc, când se vor întâlni direct, titlul se poate disputa în ultima etapă. 

Chiar dacă a câștigat cu FC Voluntari, 1-0, și s-a apropiat la 1 punct de FCSB, Sorin Cârțu (66 ani) susține că oltenii nu mai sunt în grafic pentru câștigarea campionatului și că se concentrează pe obținerea Cupei României. De asemenea, președintele Universității Craiova a comentat sarcastic ultimul subiect fierbinte din spațiul media, stadionul unde se va disputa FCSB - CFR Cluj, Arena Națională fiind rezervată pentru SAGA Festival. 

Totodată, Sorin Cârțu le reamintește ambelor echipe că mai au de jucat un meci cu elevii lui Reghecampf (46 ani) până la partida de pe 21 mai.  

Sorin Cârțu: „De ar putea să piardă amândouă meciul direct...”

„Pentru mine, cel mai important e meciul din Cupă. Campionatul… văd că s-a fixat finala. Pentru mine, cea mai importantă partida e cea cu Sepsi.

La campionat, am văzut. Toată lumea a fixat finala, unde se joacă, pe ce teren. Au trecut peste toată lumea. Meciurile care mai sunt de disputat, nu mai contează.

E finala FCSB – CFR. Păi, dacă joacă cu echipe cărora le curge sânge din nas… normal că se gândesc doar la finală. Pe noi nu ne interesează să-i încurcăm. Am auzit discuții că suntem arbitri… nu ne interesează pe noi. Este o poziție din asta, dar nu ne interesează. Dacă ar putea să piardă amândouă meciul direct…”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Clasament playoff 

Modifică setările cookies