Liga 1

Decizia lui David Miculescu cu privire la viitorul său. Unde va evolua jucătorul de la UTA Arad din sezonul viitor 

Dorit de mai multe echipe din Liga 1, David Miculescu a ales să continue la UTA Arad și în sezoanele următoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 16:46
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 16:55

Cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat un nou contract cu gruparea din Arad pe o perioadă de încă două sezoane. Oficializarea s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, al agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi al lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului.

“Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive.

În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare.”, au fost primele cuvinte ale lui David Miculescu după semnarea contractului.

În vârstă de 20 de ani, “decarul” roş-alb a adunat până în prezent 101 meciuri în tricoul UTA-ei, pentru care a marcat de 14 ori. În această ediţie de campionat a fost prezent pe gazon în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.

Modifică setările cookies