Mirel Radoi Campionatul Mondial din Qatar Universitatea Craiova Superliga

Decizia care îl nemulțumește pe Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova: „Chiar nu-mi doream asta acum!”

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul lui Sepsi OSK, scor 1-0, și a ajuns la a treia victorie consecutivă din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:12
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:18

Cu echipa clasată pe locul patru în Superliga, la patru puncte peste Harmannstadt și într-o formă fotbalistică foarte bună, Mirel Rădoi și-ar fi dorit ca întrecerea internă să continue fără pauza cauzată de începerea Campionatului Mondial din Qatar.

Campioanatul intern va fi întrerut trei săptămâmni

Turneul final din Qatar se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, iar competiția internă va fi oprită în intervalul 13 noiembrie - 3 decembrie, când au loc meciurile din grupele de la CM.

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, și-ar fi dorit ca această pauză să nu existe, deoarece echipa sa traversează o formă foarte bună.

„Chiar nu-mi doresc aceasta pauza. Chiar nu mi-as dori in momentul asta sa se intrerupa campionatul. Nu avem ce face”, a spus Mirel Rădoi după victoria cu Sepsi OSK.

Etapa următoare, Universitatea Craiova o va întâlni, pe stadionul „Ion Oblemenco”, pe Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00. Cele mai tari faze vor fi LIVE TEXT pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies