DEADLINE pentru visul Ligii la Steaua! Termenul pana la care Steaua anunta ca "o mare parte din transferuri se rezolva"

Becali are o lista lunga de transferuri in aceasta vara. Singurul nume care pare decis sa semneze este Alcenat, fostul jucator al Petrolului.

In rest Steaua are probleme in negocierile purtate pentru transferurile de Liga visate in aceasta vara. Niculae nu mai vrea sa-si dea jucatorii de la Astra, Cernat are pretentii mari la salariu, iar Botosani nu a dat pana acum un raspuns definitiv in cazul Martinus.

Duckadam spune ca in maximum 10 zile toate mutarile Stelei vor fi rezolvate. Cand echipa se va intoarce de la Sacele, din primul cantonament al verii, pe 19 iunie, Radoi va primi in lot si noutatile pentru sezonul viitor.

"De ce sa nu fim optimisti, am obtinut 3 trofee si incepem sezonul cu oportunitatea de a mai castiga un trofeu, plecam optimisti la drum"

"Nu e o problema ca intarzie transferurile. Lucrurile decurg normal, in cazul unor jucatorii nu mai vor echipele, alte echipe cresc preturile. Ca la o negociere. Eu cred ca pana la urma ne vom acoperi posturile deficitare"

"Acum toti jucatorii vin cu pretentii foarte mari pentru ca toata lumea spune ca au oferte din Franta, din Italia si asteapta ca Steaua sa ridice pretul. Pai daca au oferte, de ce mai asteapta ca Steaua sa ridice pretul?"

"Trebuie sa avem rabdare, eu cred ca pana se intoarce echipa de la Sacele, o mare parte din transferuri se vor rezolva. Mergem inainte", a declarat Duckadam la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies