Solutia surpriza propusa de Radoi! Antrenorul Stelei i-a cerut lui Becali un jucator cu 5 sezoane la Steaua! Incep negocierile

Autor: Sport.ro
Marti 09 Iunie 2015, 08:24

	Solutia surpriza propusa de Radoi! Antrenorul Stelei i-a cerut lui Becali un jucator cu 5 sezoane la Steaua! Incep negocierile

Steaua si-a propus o campanie de transferuri spectaculoasa in aceasta vara, dar lucrurile se mica greu.

Radoi i-a cerut lui Becali cinci jucatori care sa intre imediat in circuitul echipei, dar patronul Stelei nu se grabeste sa arunce cu banii. Planul spectaculos de transferuri risca sa se transforme intr-o lista cu nume taiate, iar timpul ii preseaza pe stelisti.

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, Radoi i-a transmis lui Gigi Becali ca nu este incantat de Guilherme si ca l-ar vrea pe Latovlevici pentru postul de fundas stanga in sezonul viitor.

Ca si plecat de la Steaua, Lato ar putea fi intors din drum de discutiile pe care le va avea cu Becali zilele urmatoare.

Latovlevici nu a fost pe placul lui Galca si a stat mai mult rezerva sezonul trecut, insa chiar daca a fost profund nemultumit de statutul sau din ultimele luni, fundasul de 29 de ani nu a reusit inca sa isi gaseasca echipa.

Genclerbirligi este clubul cu care impresarul lui Latovlevici a negociat in ultimele saptamani, dar transferul nu s-a oficializat inca.

Contractul lui Latovlevici la Steaua expira pe 30 iunie.

5 sezoane a jucat Latovlevici la Steaua, perioada in care a cucerit 7 trofee

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies