De o luna astepta sa plece de la Steaua. Dezvaluirile lui Luchin dupa ce a fost prezentat la Timisoara

Luchin este de astazi jucatorul lui Poli Timisoara. A fost prezentat oficial intr-o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 16:23
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 21:16

De o luna de zile Luchin purta discutii cu Timisoara sa plece de la Steaua:Ma bucur ca am revenit la Timisoara, ca am avut o primire frumoasa, asa cum ma si asteptam. Acasa te simti cel mai bine! De o luna de zile port discutii cu Daniel si Dan, am promis ca in cazul in care nu imi voi gasi o echipa in strainatate, in tara voi evolua doar pentru Timisoara! Faptul ca sunt ei doi aici a fost un plus in luarea acestei decizii. Am avut niste discutii cu o echipa de afara, dar dupa acest start nu asa cum ni-l dorream cu totii, am decis sa ajut echipa atat cat o sa pot. Imi doresc mult sa ajut echipa prin evolutiile mele, sper sa revin la forma dinainte, am lipsit destul de mult timp din cauza unor accidentari. Asa cum Poli are nevoie de mine acum, asa am nevoie si eu de Poli si sper sa ajut echipa si sa ajung la nivelul dorit de club si suporteri”.

La conferinta, Daniel Stanciu a declarat: ”Cu siguranta, Luchin nu mai are nevoie de nicio prezentare! Ne bucuram ca am reusit sa-l aducem alaturi de noi. Este un transfer la care am visat cu totii, si eu si Dan Alexa, alaturi de colegii din club. De la promovare ne-am dorit ca Srgian sa ni se alature. incet, am reusit sa refacem un grup de jucatori cu care Poli Timisoara, intre 2008 si 2011 a obtinut rezultate importante in fotbalul romanesc. A fost o asteptare destul de lunga, oarecum ne-a afectat absenta lui in acest inceput de campionat deoarece Srgian este un jucator cu experienta care ne poate ajuta si in teren si in vestiar. Ne-am inteles pe un an cu posibilitatea prelungirii intelegerii pe inca un sezon. Era in ultimul an de contract cu Steaua. Desi a avut oferte din tara, a preferat sa vina acasa, sa se intoarca la Poli, alaturi de noi, sa indeplinim obiectivul mentinerii in Liga I”.

Dan Alexa este incantat de transferul lui Luchin: ”Srgian a fost un jucator pe care l-am dorit mult. De aceea, am asteptat pana in ultimul moment si nu am luat un fundas central. Ma bucur ca am avut rabdare. Este un fotbalist pe care il cunosc foarte bine, ca si valoare, ca si caracter. Este un juicator de care am nevoie in teren si in vestiar. Poli Timisoara se intareste foarte mult prin aducerea lui”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!