De doua ori ISTORIE pentru Chiriches! Ziua in care fundasul Stelei va fi aplaudat in picioare! CAT are salariul la Tottenham:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 07:00

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

9,5 milioane de euro. Atat ia Steaua pentru cel mai scump fotbalist exportat de Romania in afara! Chiriches i-a batut la pret pe Sapunaru, Radu Stefan si Radoi - cei mai scumpi jucatori care au plecat din liga intai. Becali a semnat transferul la Tottenham, in inchisoare!

"Am vorbit cu patronul echipei si mi-a spus sa va transmit ca cluburile s-au inteles!", a fost declaratia lui Reghecampf.

"Din punctul meu de vedere cand sunt toate semnaturile, atunci e un transfer realizat!", spune impresarul Becali.

Mai e nevoie doar de semnatura lui Chiriches. Stelistul n-are, insa, cum sa refuze salariul de 1,5 milioane de euro pe care-l va primi in Anglia. Chiriches va ajunge la Londra, dupa meciul cu Legia.

"Daca va fi recuperat 100%, il vom vedea in teren", anunta agentul.

"Sper din tot sufletul ca Vlad Chiriches sa poata juca. Va fi in istoria acestui club daca noi vom reusi sa ne calificam in grupe. Probabil ca e cel mai scump transfer din istorie!", anunta antrenorul Stelei.

Chiriches va semna pe 5 ani cu Tottenham. Drumul lui Chiriches in fotbalul mare nu se va opri la Totenham, crede Reghe: "Va ajunge cu siguranta la o echipa si mai mare".

Rezultatele testelor gorjenilor care au intrat în contactul cu pacientul 1. Starea tânărului infectat
BRAT