De ce fug investitorii de Dinamo! Dezvăluirile făcute de Răzvan Zăvăleanu: „Asta îi sperie!”

Razvan Zavaleanu Dinamo Liga 1 Superliga Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 19:14
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 19:37

Dinamo are nevoie urgentă de un investitor, însă nu sunt mulți cei dispuși să investească bani în clubul din „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al Dinamo, este de părere că principalul motiv pentru care investitorii fug de clubul „roș-alb” îl reprezintă scandalurile din jurul echipei.

„Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în 'due diligence' (n.r. – audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras. Dinamo are nevoie de un investitor”, a spus Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.

Zăvăleanu: „Sunt de acord cu garantarea salariilor!”

Oficialul din „Groapă” susține ideea garantării de către cluburi a salariilor jucătorilor și ale staff-ului tehnic.

„Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai şi banii prevăzuţi în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă faţă cu greu cheltuielilor curente. De asta ne agităm foarte tare să facem rost de un investitor, care să achite acele sume.

Sunt de acord cu reţinerea unei părţi din drepturile TV pentru garantarea salariilor. La începutul fiecărui sezon, aş solicita echipelor să prezinte şi să garanteze partea salarială pentru sezon. Ar trebui măcar procentual. Dacă eu am buget de 10 milioane de euro, atunci drepturile TV se vor reţine în procent mai mare. Dacă am buget un milion, e procent mai mic. După mine, s-ar putea reţine întreaga sumă pentru salarii”, a mai spus Zăvăleanu.

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1 şi va evolua, vineri, în etapa a 27, cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!