"De asta a ales sa ramana la CFR!" Muresan dezvaluie de ce a REFUZAT Dan Petrescu nationala

"De asta a ales sa ramana la CFR!" Muresan dezvaluie de ce a REFUZAT Dan Petrescu nationala

Dan Petrescu a fost prima optiune a FRF pentru postul de selectioner, insa antrenorul lui CFR a refuzat oferta.

Petrescu a ales sa ramana cu CFR, pe care a readus-o dupa mult timp pe primul loc. Atmosfera din Gruia l-a facut sa refuze nationala, spune Iuliu Muresan.

"A fost de comun acord, nu e vorba ca nu l-am lasat noi. Au fost discutii multe, el a fost tentat sa si mearga, a vrut sa si ramana, era in cumpana...Un rol foarte important l-am avut noi, cei din club, si jucatorii. La noi e o atmosfera de familie, chiar el spune ca nu a mai intalnit-o la alte echipe si asta l-a determinat sa ramana. Nu a fost nicio exceptie, toti am insistat sa ramana.

Dan Petrescu are contract doua sezoane cu CFR Cluj si nu-l vom lasa sa plece, pentru ca l-am adus greu si negocierile au fost dure. E un antrenor important, cu care-ti poti atinge obiectivele, si ne era foarte greu sa-l inlocuim. Ne-am gandit, la un moment dat, la inlocuitori, dar niciunul nu se putea ridica la nivelul lui.

Eu nu am participat la discutii, dar, din ce stiu de la Dan Petrescu, nu s-a discutat de bani. Nici cu clubul, nici cu Dan Petrescu. S-a discutat doar daca merge sau nu la echipa nationala. A fost doar problema intre club si echipa nationala" a declarat presedintele CFR-ului la ProSport LIVE.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies