CFR Cluj Nelutu Varga Superliga

De aici au apărut problemele financiare ale CFR-ului! Neluțu Varga are de plătit o datorie uriașă 

Principalul acționar al CFR-ului are de returnat o sumă colosală.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 21:53
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 22:38

Cristian Balaj a recunoscut că CFR-ul trece printr-o perioadă de restructurări financiare. De asemenea, președintele clubului din Gruia a precizat că echipa are datorii. 

Însă, fanatik anunță că acționarul principal al CFR-ului, Neluțu Varga, a efectuat un împrumut în 2019 în valoare de 1.2 milioane de euro. Doar că omul de afaceri a împrumutat 165 de bitcoinuri, iar valoarea monedei virtuale a crescut considerabil în ultimii doi ani, în prezent un bitcoin echivalând cu 52.700 de euro. Așa că, acționarul clujenilor a ajuns să fie nevoit să returneze 8.5 milioane de euro. 

Neluțu Varga a apelat la instanță pentru a-i anula datoria, banii trebuind returnați până pe 30 ianuarie 2020, dar acționatul CFR-ului nu a avut câștig de cauză și a inițiat un recurs pe 7 octombrie 2021, însă șansele de reușită sunt minime.

Dacă gruparea din Gruia va câștiga ultimele două meciuri din grupele Conference League, cu Randers și Jablonec, va încasa 1 milion de euro de la UEFA. De asemenea, două victorii o clasează pe locul secund, ceea ce înseamnă încă 325.000 de euro în contul clujenilor. 

Modifică setările cookies