De aici au apărut problemele financiare ale CFR-ului! Neluțu Varga are de plătit o datorie uriașă 

CFR Cluj Nelutu Varga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 21:53
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 22:38

Principalul acționar al CFR-ului are de returnat o sumă colosală.

Cristian Balaj a recunoscut că CFR-ul trece printr-o perioadă de restructurări financiare. De asemenea, președintele clubului din Gruia a precizat că echipa are datorii. 

Însă, fanatik anunță că acționarul principal al CFR-ului, Neluțu Varga, a efectuat un împrumut în 2019 în valoare de 1.2 milioane de euro. Doar că omul de afaceri a împrumutat 165 de bitcoinuri, iar valoarea monedei virtuale a crescut considerabil în ultimii doi ani, în prezent un bitcoin echivalând cu 52.700 de euro. Așa că, acționarul clujenilor a ajuns să fie nevoit să returneze 8.5 milioane de euro. 

Neluțu Varga a apelat la instanță pentru a-i anula datoria, banii trebuind returnați până pe 30 ianuarie 2020, dar acționatul CFR-ului nu a avut câștig de cauză și a inițiat un recurs pe 7 octombrie 2021, însă șansele de reușită sunt minime.

Dacă gruparea din Gruia va câștiga ultimele două meciuri din grupele Conference League, cu Randers și Jablonec, va încasa 1 milion de euro de la UEFA. De asemenea, două victorii o clasează pe locul secund, ceea ce înseamnă încă 325.000 de euro în contul clujenilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!