De 10 ani Steaua nu a avut un atac mai slab ca acum! Cifrele dezastruoase dupa doua campanii ratate de transferuri

De 10 ani Steaua nu a avut un atac mai slab ca acum! Cifrele dezastruoase dupa doua campanii ratate de transferuri

Daca ultimele titluri ale Stelei au venit si cu ajutorul unor atacanti in mare forma, acest sezon este catastrofal pentru echipa lui Reghe la acest capitol.

In vara anului 2015, Steaua anunta transferurile lui Tade, fostul golgheter al CFR-ului, si Tudorie, atacantul care marca  pentru Otelul golul care o facea campioana pe Steaua. Niciunul dintre ei nu a confirmat, forma dezastruoasa a celor doi contribuind din plin la plecarea lui Radoi.

Revenirea lui Reghecampf la echipa a insemnat si alte planuri pentru atacul Stelei. Tade a fost exilat in prima faza din lot, au fost adusi Bawab si Marica, ambii cu probleme medicale, pentru ca in atac sa fie folosit Alex Chipciu, o umbra mai degraba a jucatorului care impresiona in primii sai ani la Steaua.

Cifrele din acest sezon pentru varfurile Stelei sunt insa dezastruoase. Tade a marcat de 3 ori, pentru ca Alex Chipciu sa aiba numai 5 goluri. Cu cele 8 goluri in total, Steaua are in prezent cel mai slab atac din ultimii 10 ani.

In afara acestui an, cel mai slab sezon din ultimul deceniu pentru atacul Stelei a fost in 2007-2008, cand Dica reusea sa marcheze numai 9 goluri. In rest, Steaua i-a avut pe Kapetanos, Stancu, Rusescu, Keseru si Piovaccari, dar chiar si pe Thereau, varfuri care au marcat intre 10 si 21 de goluri in tricoul Stelei, intr-un singur sezon.

Din vara, pentru atacarea grupelor Champions League, Steaua va incepe din nou sa caute atacanti. Marica inca nu pare refacut, iar Becali deja a anuntat: "Inca o accidentare si gata cu cariera". Si Alibec ar putea fi o varianta, insa numai daca Steaua o invinge pe Astra in cursa pentru campionat din aceasta primavara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies