OFICIAL Daniel Niculae, OUT de la Rapid: ”Este momentul pentru o schimbare”

Daniel Niculae Rapid Superliga Daniel Niculae, președinte Rapid / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:26
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:27

Rapid București a făcut schimbări la nivelul staff-ului tehnic în această perioadă, dar și la nivel administrativ.

După ce banca tehnică a fost preluată de Neil Lennon (52 de ani), iar pe postul de director executiv al echipei a fost ”instalat” Marian Mihail, Rapid a anunțat oficial despărțirea de președintele Daniel Niculae.

În vârstă de 41 de ani, fostul atacant a revenit în Giulești ca președinte, atunci când echipa evolua în Liga 2, iar acum a plecat de la echipă, fiind implicat într-un scandal în ultimele luni.

Rapid a anunțat elegant despărțirea de fostul idol al tribunelor din Giulești. Clubul menționează că decizia a fost luată după o ”analiză atentă”.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid: ”Este momentul pentru o schimbare”

„A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului!

Mulțumim, Nico!”, a transmis Rapid București, pe rețelele de socializare.

Daniel Niculae s-a retras din cariera fotbalistică în 2018, la Rapid București. Astra, Kuban, Monaco, Nancy, Auxerre și Extensiv Craiova sunt celelalte echipe la care a evoluat fostul jucător.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!