Dan Șucu a modificat ierarhia! Daniel Niculae, schimbare de funcție în Giulești

dan sucu Daniel Niculae Rapid Bucuresti Victor Angelescu Superliga Daniel Niculae, președinte Rapid / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 18:03
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 18:03

Daniel Niculae a primit o nouă funcție la Rapid.

Daniel Niculae a devenit oficial director sportiv al clubului Rapid București, începând de vineri, 19 aprilie, conform Digi Sport. 

Fostul atacant va continua și în funcția de președinte, astfel că va avea un rol dublu în administrația echipei alb-vișinii.

  • Daniel Niculae, președinte Rapid / Foto: Captură PRO TV

Niculae îl va înlocui pe Sorin Boiangiu, fostul director sportiv care a fost eliberat din funcție în cursul zilei de vineri, conform sursei citate.

Victor Angelescu, acționar minoritar al Rapidului, a făcut anunțul oficial.

"În perioada următoare, Nico (n.r. - Daniel Niculae) va îndeplini ambele funcții, atât pe cea de președinte al clubului, cât și pe cea de director sportiv. Va prelua funcția de la Sorin Boiangiu. Niculae va avea ocazia de a fi mai apropiat de echipă." a declarat Angelescu, conform sursei citate.

Daniel Niculae va lucra îndeaproape cu antrenorii și jucătorii, la cererea patronatului, odată cu instalarea cuplului Lobonț-Iencsi.

Decizia de a-l numi director sportiv a fost luată într-o ședință care a avut loc miercuri, în care au participat Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae.

Rapid, zero puncte în play-off

Rapid este singura echipă din acest play-off care, în cele patru etape disputate până acum, nu a obținut nici măcar un punct.

Standings provided by Sofascore
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!