Dan Petrescu CFR Cluj Chindia Targoviste Emmanuel Yeboah iulian calin Superliga

GALERIE FOTO Dan Petrescu și Yeboah, eliminați! Jucătorul a fost luat pe sus pentru a ieși de pe teren. Stewarzii au intervenit

Chindia - CFR Cluj | Campioana României și-a făcut meciul ușor grație avantajului de la pauză, 2-0, dar lucrurile s-au complicat în repriza secundă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 20:13
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 20:14

În minutul 68, Emmanuel Yeboah (19 ani), atacantul lui CFR Cluj, a fost eliminat direct de centralul Iulian Călin, după un fault dur asupra lui Adrian Ioniță.

Scandal la Chindia - CFR Cluj | Dan Petrescu și Emmanuel Yeboah, eliminați

Fotbalistul din Ghana, care a marcat un gol superb în finalul primei reprize, a avut o intervenție neinspirată la mijlocul terenului. Yeboah a încercat să câștige un duel pentru minge cu Ioniță, dar s-a dus cu crampoanele în zona abdomenului adversarului.

Iulian Călin i-a arătat direct cartonașul roșu lui Yeboah, iar decizia a stârnit reacții nervoase din tabăra lui CFR Cluj. Dan Petrescu a protestat vehement și a fost și el eliminat de arbitru.

De asemenea, Yeboah a refuzat să iasă de pe teren, s-a certat chiar și cu stewarzii care au intervenit, iar în cele din urmă a fost scos de pe teren de un oficial al lui CFR Cluj, cel mai probabil, care l-a luat în brațe și l-a trimis la vestiare.

Atât Dan Petrescu, cât și Emmanuel Yeboah, ar trebui să fie suspendați pentru cel puțin două jocuri, astfel că nu vor putea fi pe bancă, respectiv pe teren la duelurile cu FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Modifică setările cookies