Liga 1

Dan Petrescu, deranjat de amânarea meciului Farul - FCSB: "Când aveam nevoie, nu interesa pe nimeni!"

Partida Farul Constanța - FCSB din etapa a 13-a din Liga 1 a fost amânată pentru 4 noiembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 08:44
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 10:17

Decizia a fost luată după ce FCSB a solicitat amânarea din cauza faptului că nu poate avea la dispoziție cei 13 jucători necesari pentru a disputa un meci, din cauza accidentărilor și a cazurilor de infectare cu COVID-19. Data de disputare a fost stabilită pentru 4 noiembrie, de la ora 17:30.

Dan Petrescu a declarat că este deranjat de felul în care LPF a gestionat situația, explicând că CFR nu a avut parte de un asemenea 'tratament' în sezoanele trecute, când aveau program aglomerat. 

"E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni. 

Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare.

Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect", a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies