Conference League

Dan Petrescu pune presiune înainte de meciul de azi cu Alkmaar (Pro X și Voyo, LIVE de la 22:00)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 08:23
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 08:29

CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, în Gruia, formaţia AZ Alkmaar, într-o partidă contând pentru Grupa D a Europa Conference League. Partida e transmisă în direct de Pro X și Voyo.

Dan Petrescu a declarat miercuri într-o conferinţă de presă, că după ce a urmărit ultimele meciuri ale formaţiei AZ Alkmaar poate spune că aceasta îl sperie în perspectiva partidei directe de joi din Europa Conference League.

Sperietoarea din Olanda

"După ce m-am uitat la meciurile lor, da, pot să spun că Alkmaar mă sperie. Are un lot foarte tânăr, cu 14 jucători de echipă naţională, jucători de clasă. Au terminat pe locul trei într-un campionat foarte puternic, fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri şi un joc de calitate.

Jocul de atac al celor de la Alkmaar este unul cum nu am văzut de mult şi trebuie să încercăm să oprim acest joc. Din păcate noi nu suntem într-o formă foarte bună. Pe mine mă sperie mai mult forma noastră, dar şi cei de la Alkmaar merită respectaţi şi temuţi pentru că arată un fotbal de mare calitate", a spus el.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost întrebat la conferința de presă de miercuri și de forma lui Denis Alibec, atacant care în ultima perioadă a jucat de la puțin spre foarte puțin din cauza accidentărilor. 

Enigma Alibec

"Alibec a fost accidentat foarte mult timp, în ultimul an nu ştiu dacă a jucat trei luni. În ultima lună şi jumătate mai mult nu s-a antrenat decât s-a antrenat şi e foarte greu să revină, mai ales ca atacant. El nu s-a prea antrenat şi lucrul acesta se vede în meciuri. 

Trebuie să avem răbdare pentru a-l vedea pe adevăratul Alibec. Acum nu este adevăratul Alibec. Dar nu el este vinovat, toată echipa este vinovată pentru meciul cu Rapid, trebuia să fac la pauză cinci schimbări. De fapt ar fi trebuit să schimb vreo 10 jucători la pauză", a mai spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies