Cristian Daminuta Superliga

Daminuta lasa fitele pentru fotbal: "Nu cred ca am sanse sa raman la Inter!"

Cristian Daminuta lasa cluburile de noapte si isi vede de treaba in Italia, acolo unde spera sa-i continue cariera de fotbalist.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iunie 2009, 09:52
Data actualizarii: Marti 16 Iunie 2009, 09:58

Daminuta a terminat contractul de junior cu Inter, insa admite ca este foarte greu sa ramana la echipa mare! Deocamdata sa fie coleg cu Chivu este doar un vis...

"Am jucat weekendul trecut ultimele meciuri ale sezonului cu echipa de tineret a Interului. A fost un turneu in care am batut pe AC Milan si am pierdut in finala cu Torino, dar am avut motive mari de satisfactie".

"Antrenorul m-a pus capitan de echipa la toate meciurile, iar la finalul turneului am fost declarat cel mai bun jucator al competitiei".

"Nu stiu ce va urma. Eu am terminat contractul ca junior, iar de acum nu mai pot evolua decat pentru echipa mare. Inter va decide viitorul meu. Pot sa ma opreasca, sa ma imprumute sau sa ma vanda definitiv. Astept si eu cu sufletul la gura, in cel mai scurt timp se vor clarifica lucrurile si sper sa primesc o veste buna".

"E destul de greu, desi aici lumea m-a laudat si m-a incurajat permanent. Am evoluat in 21 de meciuri, am dat 6 goluri, sunt al doilea marcator al echipei din postura de fundas central. Sper insa sa raman in Italia".

"Eu nu am vrut niciodata sa tin prima pagina a tabloidelor. S-a inteles gresit. Nu sunt un golan care se imbata si inchide discotecile. Am o slabiciune pentru femeile frumoase, recunosc, dar nu cred ca asta e o crima. Daca femeile cu care am vorbit eu sau cu care am iesit erau cunoscute prin ziare, nu inseamna ca am tinut sa ies cu ele ca sa apar si eu prin presa cu cineva".

"Am luat-o ca pe un sfat din partea lui Giovani Becali. M-a motivat foarte mult. Dupa ce m-a criticat atunci, am avut un final de sezon extraordinar. Am lasat viata de noapte si am devenit capitan la Inter", a spus Daminuta in Cancan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies