”Dacă vrem să câștigăm, trebuie să facem asta”. Rednic știe cum poate câștiga Dinamo derby-ul cu Rapid

Mircea Rednic Dinamo Dinamo - rapid Superliga De ce nu a ajuns Mircea Rednic alături de Dinamo: ”Pune niște condiții pe care clubul nu le poate acoperi!”
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 20:04
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 20:07

Dinamo - Rapid, sâmbătă, de la ora 20:30, în ”Ștefan cel Mare”.

Mircea Rednic a prefațat meciul dintre Dinamo și Rapid și a explicat surprizele pe care i le-a pregătit lui Mihai Iosif.

Steliano Filip, unul dintre titularii echipei, este rezervă în această partidă. Deian Sorescu va evolua pe postul de fundaș dreapta, iar din primul minut va fi trimis în teren și Cătălin Măgureanu.

„Un meci greu, o echipă care vine după o victorie cu campioana României, cu multă experiență. Ei vin să-și joace șansa, e un derby. Ne-am pregătit foarte bine, am analizat foarte bine adversarul. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne impunem jocul. E vorba de atitudine, pe care nu am avut-o la Mediaș. Cred că băieții au înțeles că e un meci important.

Cu Filip nu am vrut să risc, a avut o accidentare, dacă o să fie nevoie, o să joace. Am și discutat cu Sorescu, își dorește să joace fundaș dreapta, cu toate că eu mi-am exprimat părerea”, a spus Mircea Rednic.

Dinamo și Rapid se întâlnesc în derby-ul etapei din prima divizie. Giuleștenii caută a doua victorie consecutivă, după ce au trecut și de CFR etapa precedentă, în timp ce Dinamo speră să iasă din criză cu o victorie în fața Rapidului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!