"Daca vor sa schimbe ceva, vor schimba!" Sanmartean vorbeste despre viitorul lui Galca la Steaua

"Daca vor sa schimbe ceva, vor schimba!" Sanmartean vorbeste despre viitorul lui Galca la Steaua

Sanmartean spune ca se simte extraordinar la Steaua cu Galca antrenor. Nu stie insa care va fi viitorul actualului principal din Ghencea.

Galca se mai lupta pentru titlu, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. Din Europa a iesit, dupa meciul cu Dinamo Kiev. Sanmartean spune ca o schimbare acum a antrenorului Stelei ar lasa un mare gol in echipa:

"Nu sunt eu in masura sa spun daca e cazul sa fie schimbat antrenorul. Eu am avut o relatie extraordinara cu Galca, o comunicare foarte buna. Dar discutiile despre un eventual nou antrenor se fac la alt nivel. Daca vor sa schimbe ceva, vor schimba."

"Noul antrenor va trebui sa fie un bun psiholog pentru a intelege nevoile jucatorilor, ale echipei, si sa le transpuna in teren. Nu va fi usor. Noul antrenor va avea ceva de munca, pentru ca nu e usor sa schimbi un antrenor care in campionat are rezultate si a pierdut doua calificari la mustata. Nimeni nu e de inlocuit, dar in conditiile actuale, plecarea lui va lasa un gol in echipa", a declarat Sanmartean la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies