"Daca se nastea in Germania, azi valora 60 milioane de euro!" El poate fi urmatorul tun al Stelei la o echipa de Champions League

"Daca se nastea in Germania, azi valora 60 milioane de euro!" El poate fi urmatorul tun al Stelei la o echipa de Champions League

Steaua poate da din nou lovitura pe piata transferurilor in aceasta vara. Aproximativ 10 milioane de euro ar putea intra in conturile clubului.

Florin Gardos la Inter Milano - nu este un vis, ci o posibilitate. Chivu vrea sa dea prima sa lovitura ca impresar si l-a propus pe Gardos la Inter. Pentru acest transfer, Steaua ar putea cere chiar si 10 milioane de euro.

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii si unul dintre oamenii care l-au laudat constant pe Gardos, chiar si cand acesta era rezerva, transferul este posibil si spune ca daca fundasul Stelei s-ar fi nascut in Germania astazi ar fi fost de 6 ori mai scump.

"V-am tot spus ca acest Gardos va face cariera mai mare decat orice fundas central pe care l-a avut Romania pana acum. A venit si criza asta, ca altfel... Daca se nastea in Germania, era jucator de 60 de milioane de euro.", a spus Dragomir la Sport.ro.

Dumitru Dragomir anunta ca nationala se pregateste sa creasca cu ajutorul generatiei emigrantilor. 

"E imbucurator ca mai vin acum fotbalisti de jos. O sa vedeti ca vin din Europa, ca a fost impanzita Europa cu peste 100 de fotbalisti romani. Sigur vin macar 10 in urmatorii ani.", a mai declarat Mitica Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies