Dumitru Dragomir Florin Gardos Inter Milano Steaua Liga 1

"Daca se nastea in Germania, azi valora 60 milioane de euro!" El poate fi urmatorul tun al Stelei la o echipa de Champions League

Steaua poate da din nou lovitura pe piata transferurilor in aceasta vara. Aproximativ 10 milioane de euro ar putea intra in conturile clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 07:30
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 07:35

Florin Gardos la Inter Milano - nu este un vis, ci o posibilitate. Chivu vrea sa dea prima sa lovitura ca impresar si l-a propus pe Gardos la Inter. Pentru acest transfer, Steaua ar putea cere chiar si 10 milioane de euro.

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii si unul dintre oamenii care l-au laudat constant pe Gardos, chiar si cand acesta era rezerva, transferul este posibil si spune ca daca fundasul Stelei s-ar fi nascut in Germania astazi ar fi fost de 6 ori mai scump.

"V-am tot spus ca acest Gardos va face cariera mai mare decat orice fundas central pe care l-a avut Romania pana acum. A venit si criza asta, ca altfel... Daca se nastea in Germania, era jucator de 60 de milioane de euro.", a spus Dragomir la Sport.ro.

Dumitru Dragomir anunta ca nationala se pregateste sa creasca cu ajutorul generatiei emigrantilor. 

"E imbucurator ca mai vin acum fotbalisti de jos. O sa vedeti ca vin din Europa, ca a fost impanzita Europa cu peste 100 de fotbalisti romani. Sigur vin macar 10 in urmatorii ani.", a mai declarat Mitica Dragomir.

Modifică setările cookies